Silver för J18!

VSK Bandys J18 förlorade finalen i Behrn Arena i Örebro mot Villa Lidköping med 5-3.

Men det var VSK som tog ledningen i matchen när Max Mårtensson satte 0-1 i den 6:e minuten. Kvitteringen kom i den 24:e minuten genom Joel Broberg. William Arvidsson satte ledningsmålet för Villa Lidköping i den 39:e minuten.
Halvtidsresultat: 2-1

Andra halvlek var det Villa Lidköping som tog kommandot och en bit in i halvlek gick Villa Lidköping från 2-1 till 5-1 på fem minuter. Efter det tog VSK över mer och mer när man jagade mål. Reduceringen kom i den 77:e minuten genom Niklas Gifting som satte 5-3. I den 85:e minuten tilldömdes Villa Lidköping en straff, som man missade. I anfallet efter tilldömdes VSK en straff, som också den bommades. I den 92:a minuten kom ännu ett reduceringsmål fram till 5-3 av Mattias Eriksson. Men det var för lite tid kvar på domarens klocka och Villa Lidköping tog hem guldet.
Slutresultat: 5-3