Skön Grönvit vinst mot Villa Lidköping

VSK vann fredagsmatchen borta mot Villa Lidköping med 6-4 efter en väldigt bra första halvlek från VSKs sida. Villa hittade sitt spel i den andra halvleken och blev farligare framåt, men VSK kunde rida ur stormen och vinna komfortabelt med 6-4.

 
VSK öppnade första halvlek som man sa inför matchen, att man skulle ta tag i matchen från första början. Det gav även utdelning, under de första fyra minuterna skapade man lika många chanser och tre hörnor. VSK tog ledningen i den 9:e minuten på straff genom Patrik Sjöström, efter att Johan Esplund både tunnlat och dribblat av flera Villa försvarare och blivit fasthållen så domare Daniel Labe dömde straff. 0-2 kom några minuter senare, även det på en fast situation, på hörna genom Ted Bergström som drämde in bollen i nättaket. Villa jobbade sig in mer och mer i matchen men man slarvade mycket i sista tredjedelen och om inte man missade mål själva så stod Bergwall i vägen. VSK klart det hetare laget i första halvlek.
Halvtidsresultat: 0-2

 
Johan Esplund snappade tidigt i början av den andra halvleken uppe n boll och sköt själv 0-3 till VSK utifrån höger. Villa Lidköping kom ut till den andra halvleken mer samspelta och man skapade flera chanser, och det gav utdelning. Daniel Karlsson sköt in en hörna i den 55:e minuten och minuten senare var samme David framme på en retur från Bergwall och petade in bollen till 2-3. Tim Persson kvitterade för Villa i den 65:e minuten genom att ha fått in bollen ur snäv vinkel, strax innan stoppade Patrik Sjöström en Villa spelare och domaren räckte upp handen för en avvaktande utvisning. VSK gjorde sedan två mål på en minut, det första gjorde Mikael Olsson en meter från mållinjen när han stötte in bollen, det andra sköt Tobias Holmberg hårt och säkert utifrån höger i höjd med straffområdeslinjen. Villa reducerade till 4-5 i den 84:e minuten på hörna genom Martin Johansson. VSK avslutade målskyttet i den 89:e minuten på hörna genom Anders Bruun.
Slutresultat: 4-6

 

 

TobiasHolmberg_Villa
MagnusJoneby_Villa2

 

Mål för VSK Bandy
Ted Bergström 1 mål
Tobias Holmberg 1 mål
Mikael Olsson 1 mål
Johan Esplund 1 mål
Patrik Sjöström 1mål
Anders Bruun 1 mål

 

Assist för VSK Bandy
Janne Rintala 2 assist
Magnus Joneby 1 assist
Jesper Hermansson 1 assist

 

Hörnor
Villa Lidköping 7
Västerås SK 12

 
Publik
669

 
Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555