Snart firar Schysst Framtid 10 år – häng med redan nu!

Till hösten firar Schysst Framtid 10 år i Västerås och det kommer vi att fira ordentligt - men redan runt Valborg fyller vi på med aktiviteter!

Som vanligt väntar Schysst Valborg på Stora torget i Västerås som vi arrangerar tillsammans med Västerås Citysamverkan, tisdagen 30 april 17.00-21.00 med massvis av fria aktiviteter. Vi kommer att arrangera en fiktiv Schysst Framtid-match till förmån för barn och ungdomar i Västerås, så att vi kan fortsätta skapa fria aktiviteter.
Alla företagare och intresserade kommer att bjudas in till en öppen Schysst Kollega 25/4. Är du intresserad? Kontakta nicklas.ekstedt@vskbandy.se

Stötta Schysst Valborg

Är du företagare och vill stötta Schysst Valborg och de fria aktiviteter vi har för barn och ungdomar i Västerås?
Kontakta andreas.westman@vskbandy.se

Schysst Framtid 10 år

I höst är det 10 år sedan VSK Bandy tog Schysst Framtid till Västerås, det ska vi såklart fira stort mer flertalet aktiviteter. Till en hemmamatch kommer vi att tävla ut platser till alla sjätteklassare där man har möjligheten att nära tränare, speaker, spelare och media. Vill du presentera startelvan för laget i omklädningsrummet? Meddela målskyttar i arenan? Intervjua spelare efter matchen? Håll utkik under hösten för hur du/ditt barn kan delta!
Vi sitter just nu med skolorna och ska planera en stor gemensam aktivitet kopplat till skolarbete och detta kommer att genomföras i Västerås Kongress. Det kommer dessutom vara aktiviteter kopplade till Schysst Framtid under höstlovet likt tidigare år.