Tailor Events ny Guldpartner till VSK Bandy

Christoffer Fagerström är anställd av Tailor Events och blir representant för Tailor Events i Västerås med omnejd.

Johan Stjernberg, Tailor Events:
– Vi ser verkligen fram emot vår filial här, där vi ser att det är en marknad där vi behövs. Vi tror att “Fager” är rätt man att förvalta regionen runt Västerås. Vi kommer att synas och höras lite överallt i stan och vi är alltid ett samtal bort. Vi ser fram emot att ta möten med alla som är intresserade av event av olika slag, stora som små.

Christoffer Fagerström, Tailor Events:
– Fantastisk kul att få jobba med ett stort & etablerat företag. Kompetensnivån är hög och att leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder är en stimulerande miljö att få vara i. Jag ser fram emot att få berätta mer om oss här i Västerås.

Michael Campese, marknad VSK Bandy:
– Fantastiskt roligt att vi efter några tuffa år med pandemin kan ta upp kontakten och skapa ett samarbete där vi tillsammans vill skapa nya värden för våra partners. Tailor Events ser också bredden i vår verksamhet och vill även bidra till den, vilket vi såklart uppskattar. Att vi dessutom kan ha “Fager” hos oss via Tailor Events känns som en jättefin förutsättning för att skapa bra event för våra partners. Vi har själva använt oss av Tailor Events tidigare och är väldigt nöjda med deras arbete. Nu ser vi fram emot att få börja jobba och skapa event även utanför våra egna arenor.