Ungdomskollen v.50

Välkommen till Ungdomskollen, där våra ungdomslag har möjligheten att skicka in texter och bilder kring deras matcher eller vad än de hittar på! Trevlig läsning.

P-12

Det var 12 matcher och totalt 7 h speltid på Hakonplan när VSK P-12 arrangerade poolspel den fjärde advent.
Morgonen började med lite huvudbry för föräldrar som byggde sarg till de tre planerna. Efter funderande, stegning och kontrollmätning med hjälp av en app kunde det efter en stund konstateras att planerna nu var lika stora.
Redan i första matchens första halvlek syntes det hur spelare tagit klara steg i skridskoåkningen och i spelet med- och utan boll. Och på målvaktssidan gjordes många fina räddningar, bla på straff. Det var imponerande att se hur killarna spelade och kämpade hela dagen.
Även kioskverksamheten rullade på:
– Jag vill köpa hamburgare.
– Hur många ska du ha?
– Sju stycken.
En liten glugg i molntäcket gled förbi som hastigast strax innan fjärde och sista matchomgången startade och några timmar senare ledde Messi Argentina till VM-guld. En bra söndag, helt enkelt.

/Ledarna P-12

F-13

I söndags gjorde flera av tjejerna i VSK F13 sina allra första bandymatcher. På ett kylslaget Hakonplan mötte de Västanfors och Derby i dubbelmöten. Tjejerna kämpade på riktigt bra och de vågade ta för sig mer och mer för varje match de spelade. Det är kul att se hur duktiga de har blivit på att åka skridskor. Efter några timmar ute i kylan var det trötta men glada tjejer som klev av isen.

/Ledarna F-13