Utveckla ditt ledarskap med VSK Bandy & Schysst Framtid

Schysst ledarskap handlar om att leda med hjälp av dina egna medvetna värderingar och syften för att bidra till ett personligt, autentiskt och hållbart ledarskap. Det innebär också att du tränar på att vara coachande i ditt ledarskap för att bidra till att människor mår och presterar bättre samt hur du får grupper att utvecklas och prestera bra tillsammans.
Utbildningen är 4 dagar (2+2) och du kommer att få ta del av och träna på de förhållningssätt, modeller och verktyg som framgångsrika coacher generellt, och VSK-ledare specifikt, använder sig av dagligen.

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du lärde dig att leda dig själv och andra så att ni presterar ännu bättre och över tid mer hållbart? Du och dina medarbetare har förmågor som du kan lära dig plocka fram och som kan leda till att ni kommunicerar med färre missförstånd, fokuserar på tydliga syften och värderingar, övervinner problem och ökar er arbetsglädje och effektivitet.

Utbildningens upplägg
För oss är det viktigt att ”Schysst ledarskap” inte bara blir ett lyft för stunden utan att den verkligen skapar resultat och förändring för dig. Därför innehåller den korta teoripass och mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Utbildningen är fyra dagar lång och du lär dig bland annat:
• Verktyg för att förstå, kommunicera med och leda dig själv och andra.
• Modell för att förstå, kommunicera med och leda individer, grupper och organisationer.
• NÖHRA – modell och verktyg för coachande ledarskap.
– Att sätta och förmedla attraktiva mål.
– Att lyssna på olika nivåer.
– Skillnaden mellan vanliga frågor och frågor som verkligen skapar förändring.
– Att gå från att ge tips och råd till att skapa utveckling.
• Olika faser i grupputveckling.
• Att leda grupper mot att bli väl fungerande team.

Schysst ledarskap är för dig som:
Det här är en utbildning för dig som är ledare, chef, projektledare, tränare eller har en annan roll där du jobbar med utveckling av individer och verksamheter.

Utbildare
Utbildare är Sara Åslund Campese och Eva Lindh. Båda har coachat och utbildat mer än 1000 chefer och ledare samt har över 10 års erfarenhet av att jobba med ledarskap, coaching, kommunikation och förändringsarbete inom såväl näringsliv som föreningsliv. Medverkar som delkursledare gör även kända VSK-profiler så som Michael Carlsson, Stefan ”Lillis” Jonsson, Anders Bruun och Ted Andersson.
Sara är certifierad integrativ coach, certifierad kommunikolog och NLP practitioner med examen i pedagogik och hälsa.

Eva är systemvetare med psykologi och pedagogik samt certifierad NLP-tränare, certifierad kommunikolog och har handledarutbildning i psykosocialt arbete.

Delkursledare
Micke Carlsson – målkung med 22 säsonger och 527 matcher som spelare i VSK Bandy.
Egen företagare, A-lagstränare i VSK-Bandy och ansvarig tränare för svenska P21-landslaget. Världsmästare 1 gång och svensk mästare 8 gånger, proffs i Ryssland och utsedd till ”Årets ledare” i svensk bandy.

Stefan ”Lillis” Jonsson – har spelat och tränat i båda de grönvita lagen i toppen av svensk bandy. Ledarskapskonsult, egen företagare, A-lagstränare i VSK-Bandy, världsmästare 4 gånger, svensk mästare 6 gånger. Ansvarig projektledare för ”Schysst framtid”.

Anders Bruun – 15 säsonger och 440 matcher i VSK Bandy som spelare. Svensk mästare 3 gånger och landslagsman. Jobbar inom IKEA som Sales & Supply Support Manager.

Ted Andersson – 20 säsonger och 507 matcher i VSK Bandy. Svensk mästare 5 gånger och flerfaldig landslagsman. Nu sportchef i VSK bandy och Brandmästare och insatsledare inom Mälardalens Brand-& Räddningsförbund.

Information
Plats: Aros Congress Center, Munkgatan 7, Västerås

Kursens längd: 4 dagar, 2 dagar i april och 2 dagar i maj

Anmälan sker till: Andreas Westman, andreas.westman@vskbandy.se
Anmälan är bindande och kursavgiften skall vara betald innan kursstart. Avbokning kan ske fram till 30 dagar innan kursstart.

Betalning: Bankgiro: 997-0062, märk med ”Schysst Ledarskap”.

Vid praktiska frågor kring kursdeltagande kontakta: Andreas Westman: andreas.westman@vskbandy.se
Mobil: 070-958 43 03

Vid frågor angående innehåll i kursen, kontakta: Sara Åslund Campese: sara@ireform.se

Utbildningstillfällen våren 2019.
Tillfälle 1: 10-11 april 2019
Tillfälle 2: 14-15 maj 2019

Pris: Pris: 19 900 kr exkl. moms. Inga förkunskaper krävs.

VSK Bandy