Västerås Kongress blir ny silverpartner till VSK Bandy!

Västerås har återigen fått en kongressanläggning av högsta klass. Kongressanläggningen ingår i Elite Hotels kedjan där även Elite Stadshotellet ingår och systeranläggningen Conventum i Örebro.

Nicklas Ekstedt, Marknadschef VSK Bandy:
– Vi var ganska tidigt i kontakt med nya kongressen och förde diskussioner om hur vi ska kunna hjälpa varandra. Ganska snabbt blev det tydligt att vi har många gemensamma nämnare. Framförallt gällande vårt nätverkssystem Bokadero som kongressen självklart är medlemmar i, där man också kommer vara medarrangör. Schysst Framtid och schysst kollega utifrån värdegrund och samhällsansvar. Extra roligt att Västerås Kongress kommer köra Schysst Kollega med sin personal. Att båda parter vill belysa och därmed attrahera andra att komma till vår stad är självklart.

Anders Karlsson, Platschef Västerås Kongress:
– Kul att äntligen vara igång och att vi nu kan fokusera på att göra bra saker för Västerås. Genom gemensamma kontakter i Västerås så kom vi i kontakt med VSK Bandy och vi hittade varandra nästan på en gång. Spännande att få jobba med ett så stort varumärke, Mesta Mästarna, inom idrotten och i synnerhet i Västerås. Vi gillar bredden som VSK Bandy har i sin verksamhet, inte bara sport utan även Schysst Framtid och Bokadero Arena. Det ska bli väldigt intressant att få ta del av Schysst Kollega, som vi hoppas stärker både oss som grupp och samarbetet med VSK Bandy. Vi har dessutom redan varit värd för Bokadero Arena och ser fram emot fler tillfällen. Onekligen spännande tider för Västeråsidrotten totalt sett och Västerås Kongress. Vi har ju dessutom fått möjligheten att arrangera idrottsgalan kommer till Västerås i februari.

Varmt välkomna till VSK Bandy, Västerås Kongress!