Vi förväntar oss inga överraskningar – Michael Carlsson

VSK Bandy vann första kvartsfinalen hemma mot IFK Vänersborg med 5-2. Nu väntar kvartsfinal två som spelas nere i Vänersborg. – De verkar nöjda med sitt spel sist så vi förväntar oss inga överraskningar, säger Michael Carlsson.

MichaelCarlsson1_Relita

Michael Carlsson

VSK gick ifrån i andra halvlek i kvartsfinal ett och vill bygga vidare på det. – Vi vill spela vårt spel, kanske gör någon sak lite mer som vi tycker passar bättre mot Vänersborg. Vi har en uppgift imorgon och det är att göra en riktigt, riktigt bra match och göra allt för att vinna.

I slutet av förra matchen blev Ted Bergström liggandes och fick hjälpas av plan haltande. Men efter kyla och lindning visade det sig att det inte var någon allvarlig skada. – Det är lugnt med Ted.

1-0 i matcher och efter dagens träning var stämningen god i omklädningsrummet inför tisdagens fajt. – Vi har lämnat den matchen bakom oss och siktar in oss på akt två mot Vänersborg. Det är härligt med slutspel, alla kliver upp lite extra och är ännu mer noggranna i allting.

Motståndarna
IFK Vänersborg höll 1-1 i halvtid och tar med sig det inför fortsättningen av kvartsfinalserien. – Defensiven gjorde vi väldigt bra. VSK pumpar väldigt mycket men fysiskt sätt så är vi på samma nivå. Vad vi hittar på till dess vill jag inte avslöja men lagen känner till varandra ganska bra, berättade IFK Vänersborgs målvakt David Borvall efter matchen i söndags.

Skador
Oscar Gröhn och Jesper Norrman missar matchen p.g.a. skador.

Matchfakta
När:
Tisdag 23 februari 19.00
Var: Arena Vänersborg
Domare: Mikael Hillerius, Per Jakobsson, Hans Hellgren, Mattias Öhrn
Hur: Allstar Västerås sänder matchen hos sig, boka bord här >>>
Bandypuls sänder matchen på nätet för 89:-, klicka här för att komma till deras sida >>>

Truppen:
#13 Andreas Bergwall
#14 Patrik Sjöström, #4 Anders Bruun #2 Stefan Edberg
#43 Simon Folkesson, #7 Jacob Bucht
#5 Magnus Joneby (K), #27 Mikael Olsson
#8 Tobias Holmberg, #10 Ted Bergström, #6 Simon Jansson

Bänken
#1 Filip Mörkdal (mv), #9 Jonas Nilsson, #81 Max Mårtensson (J), #83 Emil Juhlén (J), #90 Janne Rintala

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555