Vi hälsar Sverige Taxi varmt välkomna som huvudpartner till VSK Bandy!

Sverige Taxi finns idag över hela landet. Medlemsorganisationen är 6 år gammal. I vår region finns man idag representerade i Västerås, Sala och Enköping med ca 50 bilar. Ägare och VD i vår region är Peter Ajaxon. Peter tog över bolaget under 2014 där han tidigare jobbat.  Målsättningen är framtagen och tydlig, man vill växa i regionen under kommande 3 års period. Avtalet med VSK Bandy löper på 3 år.

 

Micke Campese Klubbchef VSK Bandy:
Fört och främst vill vi hälsa Sverige Taxi, Peter och all personal varmt välkomna till VSK Bandy familjen! Extra roligt att kunna påbörja detta avtal då Peter är en stor anhängare av VSK Bandy. Vi ser också fram emot att hjälpa till att växa i regionen, marknadsplan samt aktivitetsplan och målsättningar har båda parter jobbat fram under hösten och det blir spännande att sätta igång och följa utvecklingen.

 

Sverige Taxi blir VSK:s andra projekt som är inriktat på en lite större strategisk nivå rent affärsmässigt. Vilket innebär att VSK nu har 2 pilotprojekt igång där idrott och näringslivet gör ytterligare aktiviteter tillsammans för att skapa tillväxt och framgångar på sidan av isen.

 

Peter Ajaxon VD:
Känns roligt att äntligen kunna gå ut med detta, inte bara för att jag är grönvit sedan barnsben. Jag ser också potentialen att kunna bygga mitt företag tillsammans med VSK Bandy i den marknads och aktivitetsplan vi byggt tillsammans. Nu går vi för guld på och utanför isen tillsammans, jag hoppas att ni som läser detta väljer oss vid nästa taxiresa. Det gör att ni även stöttar vårt grönvita lag.

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555