”Vi vet vad vi får när AIK kommer hit” | Charlotte Selbekk inför AIK på hemmaplan

En intensiv vecka med tre matcher avslutas under lördagen när AIK kommer till ABB Arena Syd. – Vi måste prestera på topp för att vinna, säger lagkapten Charlotte Selbekk inför matchen.

Skirö AIK på bortaplan förra lördagen, Sandvikens AIK på bortaplan i onsdags. Nu vänder damlaget hem för tredje matchen på en vecka.

– Det är matcher vi vill spela och nu är vi inne i en intensiv period som jag tycker att vi har skött bra. Vi spelare har fått göra det vi behöver, vissa behöver jogga och cykla mer och andra behöver nöta skott. Det blev en sån träning igår där vi fick nöta detaljer.

Imorgon väntar AIK, en på förhand tuff match.

– Det ska bli jättekul att möta AIK igen, det var en fartfylld match här senast när vi mötte dem i Svenska Cupen. AIK bjuder alltid kul vilket känns bra.

Elitserietabellen är fortfarande ung, men där toppar VSK tabellen och AIK med en match mindre spelad ligger på femteplats.

– Vi vet vad vi får när AIK kommer hit och vi vet vilken nivå vi måste vara på. Det känns kul att få den här matchen nu när vi har presterat lite sämre men ändå vunnit, nu vet vi att vi måste prestera på topp för att vinna.

Vad säger du om laget AIK?
– Många spetsspelare med mycket fart, de spelar ganska likt oss fast ännu lite rakare. De är bra på att försvara sig och går när de väl får läge. Ett fartfyllt lag som jag tror passar oss ganska bra.

E L I T S E R I E N | Omgång 4
Västerås SK – AIK
Lördag 19 november, 17:15
ABB Arena Syd

Köp biljett till matchen >>>
Följ matchen här >>>
Se matchen här >>>

Text: Dan Kiwii Persson