Viktig information! Nya restriktioner vid våra hemmamatcher

I och med de nya restriktionerna kommer kommande hemmamatcher att påverkas. ABB Arena Syd har gjorts om till en arena med endast sittplatser, läs informationen nedan för att ta reda på hur du ser hemmamatcherna på plats.

Totalt har arenan plats för ca. 1000 personer med de nya restriktionerna.

Kom i god tid innan matchen, processen vid entréer och tilldelning av platser på läktaren kommer att ta längre tid än vanligt.

Säsongskortsinnehavare har förtur på platserna. Lösbiljetter kommer eventuellt att släppas 09:00 på matchdagen.

Biljetter

– Alla, även säsongskortsinnehavare, måste boka plats i förväg. Säsongskortsinnehavare kommer att få ett mail med en bokningslänk, du måste boka en plats till specifik match även om du har ett säsongskort. Du som säsongskortsinnehavare har förtur till 23:59 dag innan matchdag för att boka din plats.
– Oavsett om du har ett säsongskort för ståplats eller sittplats så har du möjlighet att boka sittplats.
– Ditt säsongskort gäller inte som inträde.
– Din plats på säsongskortet gäller inte.
– Först till kvarn.

På plats i arenan

– Du går in i arenan vid den ingång som din nya biljett visar. Står det att du ska sitta på C-sektionen, så går du till ingång C, och så vidare.
– När du kommer till entrén visar du upp din biljett, vaccinationsbevis, ID-handling och eventuellt säsongskort.
– Våra funktionärer tilldelar dig en specifik sittplats. Har du en specifik sittplats på din biljett är detta din sittplats.
– Alla platser är uppmärkta med tejp, du ska sitta på tejpbiten.
– Mellan varje sällskap ska det vara en tejpbit (1 meter) emellan, max 8 personer per sällskap.

Bra att veta

– På våra sektioner A, B och C så kommer du sitta på betong. Sittunderlag finns i begränsad upplaga, tag gärna med eget.
– Vi kommer att ha kiosker på kortsidan mellan ingång A och B, vid ingång A, på Schysst Framtid-läktaren och vid C-ingången. Gå till den närmsta kiosken när du ska handla kaffe, korv eller annat.
– Toaletter finns bakom varje läktare.

 

Under tidsperioden med dessa restriktioner så prioriteras säsongskortsinnehavare och eventuella sålda lösbiljetter vilket betyder att ledare och spelare i VSK Bandy samt barn och ungdomar inte kommer ha möjlighet att gå in gratis på matcherna.

Eventuella lösbiljetter släpps till försäljning 09:00 på matchdagen. Lösbiljetterna kostar 100kr/st.

VSK Bandy beklagar den uppkomna situationen och ber alla supportrar om förståelse och acceptans kring hur hemmamatcherna kommer att hanteras framöver.

Biljetter till tisdagens hemmamatch mot IK Sirius kommer att släppas under måndagen 27/12.