Viktor Spångberg förlänger och skriver nytt tvåårskontrakt

Två år i Grönvitt hittills, nu förlänger Viktor Spångberg med ytterligare två år.

– Jag trivs väldigt bra, både i det bandymässiga och det sociala. Jag har utvecklats och har jäkligt roligt här, med en möjlighet att vinna. Det var ju fantastiskt roligt, så det vill man göra igen. Jag har aldrig varit i närheten att ha en sån här period i livet tidigare. De känslorna går bara att uppnå på det här sättet.

Du skrev in dig i historieböckerna när du avgjorde SM-finalen i Sudden death, och sen ett VM-guld på det. Hur har veckorna varit?
– I efterhand, nu när man tänker tillbaka, så är det helt otroliga veckor. SM-guldet blev så otroligt stort när man jobbar över lång tid tillsammans och får kröna det med ett guld mot Villa, i Sudden. Och att få göra målet. Det var en helt sjuk känsla, man gick på vågor där några dagar. Sen var det att ladda om inför VM. Där var det lite annorlunda där vi som Sverige gick in som favoriter. Men att sen gå och vinna VM till slut och att vi gör det på ett så jäkla bra sätt i finalen, tillsammans med alla otroliga spelare där också… Det är ett kvitto på att man gjort något bra.