VSK BANDY KLARA FÖR FINAL!

VSK Bandy är klara för final efter seger över Sandvikens AIK i den femte avgörande semifinalen med 8-4! Patrik Sjöström femmålsskytt och Ted Bergström tremålsskytt!

Patrik Sjöström gav VSK ledningen i den 9:e minuten när han sköt in en högerhörna. I den 24:e minuten tilldömdes VSK en straff, en straff som Patrik Sjöström satte stensäkert. Sandvikens AIK begärde timeout efter målet. Erik Pettersson reducerade på straff i den 43:e minuten.
Halvtidsresultat: 2-1

Nio minuter in i den andra halvleken satte Patrik Sjöström sitt tredje mål för kvällen på hörna. Sex minuter senare var Ted Bergström framme på en målvaktsretur och tryckte upp bollen i nättaket. I den 64:e minuten sköt Patrik Nilsson in en reducering med ett skott utifrån höger. I den 68:e minuten rensades bollen från Sandvikens straffområde, Ted Bergström drog till på volley och fick se bollen styras in i mål av Sandvikenförsvarare. I den 72:a minuten reducerade Erik Pettersson på straff till 5-3. Ted Haraldsson drog på ett långskott och såg till att Sandviken närmade sig. VSK begärde timeout efter målet. Patrik Sjöström satte sitt fjärde mål i matchen när han pricksköt in en högerhörna till 6-4. I den 90:e minuten kom Oscar Gröhn fri med Ted Bergström, Gröhn spelade in till Bergström som drog in sitt tredje mål för kvällen. I matchens sista skälvande sekunder fick VSK en straff, som Patrik Sjöström dunkade in.
Slutresultat: 8-4

Mål för Västerås SK
Patrik Sjöström 5 mål
Ted Bergström 3 mål

Assist för Västerås SK
Jacob Bucht 2 assist
Oscar Gröhn 1 assist

Mål för Sandvikens AIK
Erik Pettersson 2 mål
Ted Haraldsson 1 mål
Patrik Nilsson 1 mål

Assist för Sandvikens AIK
Niklas Gälman 1 assist

Hörnor
Västerås SK: 10
Sandvikens AIK: 9

Utvisningar
Västerås SK: 3×10
Sandvikens AIK: 6×10

Publik
6547

Matchens lirare
Patrik Sjöström

 

Se BILDEXTRA från matchen här >>>
Se alla mål och hör intervjuer efter matchen här >>>
KÖP BILJETTER TILL FINALEN HÄR >>>

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555