VSK BANDY KLARA FÖR SM-FINAL!

VSK Bandy är klara för SM-final efter en riktig kross i den tredje semifinalen som VSK vann med 8-0, med åtta olika målskyttar.

VSK Bandy tog ledningen tidigt i matchen när bollen studsade ner framför Ted Bergström som sköt in bollen i mål 51 sekunder in i matchen. 2-0 kom i den 13:e minuten när Johan Esplund jonglerade sig igenom Villa Lidköpings försvar och satte bollen själv i mål. Efter VSKs andra mål sjönk matchen i tempo och chanser. Men i den 38:e minuten sköt först Magnus Joneby in en högerhörna i mål, två minuter senare dunkade Patrik Sjöström in en hörna från samma håll och i den 44:e minuten var Stefan Edberg framme på en högerhörnsretur och sprätte in 5-0. Inte nog med det, Mikael Olsson föste bollen mot mål och på returen dök Tobias Holmberg upp och satte 6-0 i den 46:e minuten. Åtta vägvinnande minuter för VSK som gick från 2-0 till 6-0.
Halvtidsresultat: 6-0

Drygt två minuter in i den andra halvleken slog Ted Bergström ett flipp fram till Jonas Nilsson som lurade ned David Borvall och satte 7-0 med sin backhand, Jonas Nilssons 60:e mål den här säsongen. I den 51:a minuten fick Villa Lidköping straff, en straff som David Karlsson sköt i ribban. 8-0 satte Mikael Olsson ur snäv vinkel, assisterad av Anders Bruun. VSK fortsatte skapa lägen mot ett än mer oinspirerat Villa Lidköping.
Slutresultat: 8-0

 

JohanEsplund1

Johan EsplundMål för Västerås SK
Ted Bergström 1 mål
Jonas Nilsson 1 mål
Johan Esplund 1 mål
Magnus Joneby 1 mål
Patrik Sjöström 1 mål
Stefan Edberg 1 mål
Tobias Holmberg 1 mål
Mikael Olsson 1 mål

Assist för Västerås SK
Jonas Nilsson 1 assist
Tobias Holmberg 1 assist
Johan Esplund 1 assist
Oscar Gröhn 1 assist
Ted Bergström 1 assist
Anders Bruun 1 assist

Hörnor
Västerås SK 7
Villa Lidköping 5

Utvisningar
Västerås SK: 1×10
Villa Lidköping: 1×10

Publik
3412

Matchens lirare
Johan Esplund

50/50-lotteri
Vinstnr: 18 555
Vinstsumma: 18 690:-

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555