VSK Bandy söker funktionärer

VSK Bandy söker dig som ideellt vill hjälpa till under våra hemmamatcher för dam- och herrlag. Allt från kioskpersonal, publikvärd till 50/50-lottförsäljare och logerpersonal.

De flesta funktionärer samlas i arenan ca.1,5 timme innan matchstart.

Anmäl ditt intresse samt inom vilket område som intresserar dig genom att maila till dan.persson@vskbandy.se.

Inom följande områden söker vi ideella krafter.

Entré/insläpp
Du är den första personen våra besökare träffar när man kommer in i arenan. Din huvuduppgift är att scanna in biljetter och att flödet in i arenan flyter på som det ska.

Biljettlucka
Här sitter du i biljettluckan som är belägen i ABB Arena Nord. Besökare utan förköpta biljetter kommer fram till dig där du hjälper besökaren att hitta sin plats och sedan ta betalt.

Publikvärd
Här kan uppgifterna variera lite, men fokusområdet är att vara behjälplig våra besökare i arenan. Allt från att scanna biljetter i entrén, finnas till hjälp vid sittplatsläktarna eller gå ronder runt i arenan för att se till att allt flyter på. Här hjälper du vår säkerhetsansvarige och våra vakter.

Sjukvårdare/läkare
Gillar du bandy och är utbildad sjukvårdare eller läkare? SE HIT! Varje match i Elitserien behöver vi sjukvårdare eller läkare på plats. Under Elitserien Dam måste en sjukvårdare vara på plats, och under Elitserien för herrar måste en läkare finnas på plats.

Kioskpersonal
Den största delen av vår kioskpersonal utgörs av föräldrar till bandyspelare i våra ungdomslag. Vi söker några som har huvudansvar över kioskdelen. Håll koll på vad som börjar ta slut och fyll på.

50/50-lottförsäljning
Här ingår du i vårt härliga och glada 50/50-gäng. Du står innanför entréerna och säljer 50/50-lotter, där en glad vinnare går hem med hälften av summan som alla 50/50-försäljare säljer.

Sekretariat & speaker
Här behöver du ha kunskap inom rapporteringssystemet Elitrapport. Som speaker är det du som informerar publiken om matchinformation så som målskyttar och utvisningar samt annan information klubben vill få uppläst.

Lagvärd
Här söker vi dig som är social och lösningsorienterad. Som lagvärd är du värd för bortalagen som kommer till ABB Arena Syd under säsongen. Du är bortalagets kontaktperson och välkomnar laget när de anländer till arenan, och är behjälplig när frågor dyker upp. Under match sitter du på läktaren i anslutning till bortalagets omklädningsrum.

Fotograf
Du fotograferar både match och evenemangsytor i arenan. Dessa bilder används i marknadsföringssyfte i sociala medier och samarbetspartner till VSK Bandy.

Matchkommunikatör
Här håller du koll på VSK Bandys sociala medier under match. Grundkunskap inom Photoshop krävs. Ett stort + om du även är intresserad av att göra videointervjuer.

 

Anmäl ditt intresse samt inom vilket område som intresserar dig genom att maila till dan.persson@vskbandy.se.