VSK och Tillberga presenterar stolt Bandyns Dag

VSK_Logga_555      TB

Lördag den 30 augusti kommer Västerås bandyklubbar genomföra en gemensam manifestation för sporten. Bandyn är starkt förankrad i Västerås och numera även unik då man som enda stad kan uppvisa två bandylag i Sveriges högsta serie.

För att stärka bandyn som elitidrott nummer ett i Västerås och det samarbete som finns mellan föreningarna kommer Västerås SK och TB Västerås genomföra en heldag med derbymatcher från de yngsta lagen ända upp till A-lag.

Dagen avslutas med en gemensam kamratmiddag inför vinterns bandyfester i ABB Arena Syd.

Michael Campese, Klubbchef VSK;
– Riktigt roligt att kunna visa upp både bredd och elit på en och samma gång. Västerås är en bandystad och detta kommer stärka detta ytterligare. Förhoppningsvis är detta bara början på ett gediget samarbete som på sikt genererar både nya spelare, ledare, pubik och framgångar.

Tobias Johnsson, Klubbchef TB Västerås;
– Det känns otroligt kul att vi gemensamt kan genomföra en aktivitet där vi inte bara visar upp våra duktiga A-lag utan även den fantastiskt fina ungdomsverksamhet föreningarna bedriver. Bandyn engagerar och denna dag blir en möjlighet att visa upp det fina arbete som våra ideella krafter står för.

 

Frågor besvaras av:
Tobias Johnsson Klubbchef TB
Micke Campese Klubbchef VSK