Tung förlust mot Edsbyn

VSK Bandy förlorade Trettondagsmatchen mot Edsbyn med 5-6.

Det var Edsbyn som öppnade bäst och tog ledningen på hörna redan i den tredje minuten. Efter tio minuter utökade Martin Frid på till 0-2 efter en långboll från backlinjen. Ted Bergström reducerade i den 20:e minuten efter att Johan Esplund slagit en långboll som Edsbyförsvarare missade att plocka ner. Trots många lägen fick vi inte se fler mål i den första halvleken.
Halvtidsresultat: 1-2

Sex minuter in i andra halvlek kvitterade Jonas Nilsson efter att Ted Bergström trampat runt försvarare och spelat in bollen. I matchminut 58 gjorde Bergwall först en superräddning men fick inte hjälp att rensa bort bollen, vilket gjorde att Martin Frid kunde slå in returen. Tre minuter senare utökade Mattias Hammarström på till 2-4 efter slarv i backlinjen. VSK begärde timeout i den 64:e minuten. Ted Bergström tryckte sig förbi Edsbyförsvarare och kunde trycka in 3-4 i den 70:e minuten. Simon Jansson kunde på egen hand åka igenom VSK och göra 3-5. Hoppet tändes igen när Tobias Holmberg kvitterade med drygt tio minuter återstod av matchen. Det hoppet släckte Simon Jansson när han fintade ner Bergwall och la in 4-6. Ted Bergström snyggade till siffrorna i matchens sista minut.
Slutresultat: 5-6